Werken bij het Cals?

Cals Nieuwegein is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Buiten de vaklessen is er voor de leerlingen een breed aanbod aan activiteiten: cursussen, extra vakken (bijvoorbeeld Chinees en filosofie), het technasium en ook het cultuurprofiel.

Zo kunnen leerlingen zich ontwikkelen tot een kritisch, evenwichtig mens met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op hun eigen leven. Dat vinden we belangrijk.

Het Cals College is een open katholieke school. Dat is zichtbaar in de manier waarop we met elkaar leren, werken en samenleven.

Kernwoorden daarbij zijn open, veilig, vertrouwen en verbinding.

Het Cals College heeft vestigingen in IJsselstein (800 leerlingen) en Nieuwegein (2200 leerlingen).

Academische opleidingsschool

Cals Nieuwegein hecht veel waarde aan goede begeleiding. Zowel voor studenten ie bij ons stage lopen als ook voor onze nieuwe docenten. We maken deel uit van het samenwerkingsverband AOS-HUM (academische opleidingsscholen Het Utrechts Model). Wij bieden nieuwe docenten en docenten in opleiding een uitgebreid opleidings- en begeleidingsprogramma.

Vind hier meer informatie over het samenwerkingsverband.

Trainees

Trainees in onderwijs verrijkt het onderwijs met jonge, talentvolle mensen die de potentie en ambitie hebben om voortdurend zichzelf en het onderwijs te blijven ontwikkelen. Tijdens hun traineeship gaan zij op zoek naar innovatieve manieren om binnen- en buitenschools leren in het onderwijssysteem te integreren. Zo leiden we een nieuwe generatie onderwijsprofessionals op die in staat is om werelden te verbinden en maatschappelijke impact te realiseren.

Meer informatie: https://www.traineesinonderwijs.nl/

Snel contact?

Voor inhoudelijke vragen over functies: ga naar het
e-mailadres in de vacaturetekst. Voor algemene vragen over werken bij HIJN, neem dan contact op met Lindsey Reneman, personeelsadviseur via lindseyreneman@hijnscholengroep.nl  Stel je vraag per e-mail.

Open sollicitatie

Wil je ons een open sollicitatie sturen? Dat kan! Wij zoeken graag met jou naar een school en functie die bij jou past.

Vacatures