Marktdag Jong Ondernemen

Op de landelijke marktdag van Jong Ondernemen hebben ook Cals-leerlingen hun ondernemerstalenten weer vol trots in de praktijk laten zien! In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne hebben zij hun creatieve producten aan het winkelend publiek gepresenteerd. En met groot succes!

Team Clibs ging er vandoor met de eerste prijs voor hun product dat niet alleen het openen van een blikje vergemakkelijkt, maar ook het blikje afsluit, waardoor lekkage wordt voorkomen en er geen vliegen in kunnen komen.
Daarnaast won Size’Em de tweede prijs voor hun product waarmee je kleding eenvoudig kleiner, smaller of korter kunt maken, hiermee bespaar je verstelkosten. Team Sinkshield kreeg een runner-up prijs voor hun hoogwaardige gootsteenzeefjes die jouw gootsteen beschermt tegen verstoppingen.
Een prachtige prestatie die hun ondernemerschap en doorzettingsvermogen onderstreept, gefeliciteerd aan alle teams.

We zijn ontzettend trots op onze leerlingen en kijken terug op een leuke en leerzame marktdag. We wensen Team Clibs en Team Size’Em veel succes tijdens de nationale finale van Jong Ondernemen op dinsdag 9 april!