Routebeschrijving auto

Vanuit de richting Amsterdam en ’s-Gravenhage

Via rijksweg A2 (Utrecht-Maastricht) komend vanaf het verkeersplein Oudenrijn. Je neemt de afslag Nieuwegein-IJsselstein-Schoonhoven. Je vervolgt de weg richting Nieuwegein. Je gaat via een viaduct over rijksweg A2. Bij de verkeerslichten ga je rechtdoor en kom je uit op de Wijkerslootweg. Aan het eind van deze weg houd je bij de verkeerslichten rechts aan. Je bevindt je nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel ga je bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. Je gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein zie je links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Arnhem en Utrecht

Vanaf rijksweg A12 (Utrecht-Arnhem) neem je de afslag Nieuwegein en volgt de provincialeweg S15 (A.C. Verhoefweg). Bij de splitsing IJsselstein/Nieuwegein-Zuid ga je linksaf richting wijk Merwestein. Je bevindt je nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel ga je bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. Je gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein zie je links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren

Vanuit de richting Vianen en Maastricht

Vanaf rijksweg A2 (Maastricht-Utrecht) neem je de eerste afslag over de Lekbrug (Nieuwegein-Zuid) en volgt de provincialeweg S15 in noordelijke richting: Zandveldseweg-‘s-Gravenhoutseweg-Zuidstedeweg naar de wijk Merwestein. Aan het eind van deze weg (T-splitsing) ga je bij de verkeerslichten linksaf en bij de daarna volgende verkeerslichten rechtsaf de Binnenwal op. Je gaat daarna de tweede straat rechts in, de Meerwal, en komt uit bij een parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein zie je links het Cals College.
Let op: Betaald parkeren